Stuur je eigen optreden in!

Naam

School

Video URL

Speciaal voor de 8e groepers:

Zitten er in jouw groep 8 échte podiumbeesten die het verdienen om in de spotlights te staan? Of zouden jullie als groep niets liever willen dan samen een keer optreden op een groot podium? Voor een duizendenpubliek! Dan is dit nú jullie kans om live te verschijnen op het hoofdpodium van WAZZUPP? 2012!

Verzin een act die 2 minuten duurt, neem dit op en overtuig onze jury van een grote portie originaliteit en creativiteit! Maar besteedt ook aandacht aan het in beslag nemen van al die ruimte op het podium… RUIM BAAN VOOR TALENT wil zeggen dat alles mag… op het gebied van muziek, theater, dans, acrobatiek, breakdance, stand-up comedy… maar het moet vooral WERKEN op een groot podium.

Upload het filmpje van je optreden naar Youtube en kopieer vervolgens de link ter rechterzijde van deze pagina. Voeg de gevraagde gegevens toe en druk op de knop ‘de video insturen’. Doe dit vóór zaterdag 1 juni. Er worden aan de hand van de filmpjes 6 producties uitgekozen die eerst in de voorronde bij ROCKSTAR FOR A DAY moeten optreden in de WAZZUPP?-categorie. De drie acts die het meeste indruk maken op de jury van ROCKSTAR FOR A DAY, gaan door naar de “LIVESHOW” op 27 juni 2012! De jury maakt rond 15 juni bekend wie dit gaan worden. Op deze website. Spannend dus!

Jullie video’s:

Klik op de afbeeldingen om de video’s te bekijken…

Zodra er inzendingen zijn worden deze hier onder afgedrukt.